Slik fikk Vibeke helsa tilbake med ren mat!

11.10.2017

Vi får stadig høre historier om hva som skjer når man virkelig bestemmer seg for å ta ordentlig tak i helsa si og velger å gjennomføre en livsstilsforandring som CellRESET på 28 dager. Vi er klar over at det nesten er for godt til å være sant! Derfor er det også vanskelig å la være å bli overbegeistrert, og vi bare MÅ "sladre videre". For vi vet hva kroppen er i stand til å rydde opp i - så fremt den får kun ren mat flere ganger daglig over en lengre periode. Vi har snakket med Vibeke Vang som forteller hvordan CellRESET-dietten og næringsdrikkene rett og slett har forandret livet hennes!

Vibeke har vært plaget med vonde muskler i hele kroppen fra ca. 16 års alder, uten å få noen forklaring på hva som feilet henne. 

Vibeke forteller om veien tilbake til seg selv: 

"Jeg har alltid vært glad i å gå i skog, mark og på fjellet, men fikk dessverre ikke gått så mye som jeg ønsket pga plagene mine, og pga det igjen hadde jeg ikke energi til noe særlig mer enn å gå på jobb. I januar  2017 startet jeg med CellRESET dietten etter tips fra flere kjente som hadde samme problematikk som meg.  Fra 20. januar kan jeg telle på 2 hender de dagene jeg har hatt hodepine. Har jeg hatt litt murring eller det har utviklet seg til hodepine, så "tripler" jeg bare inntaket av næringsdrikkene og ca en halv time etter er murring/hodepine borte. Det er så utrolig deilig! Jeg har skjønt at kroppen trenger mye næring hver dag - og i perioder MYE næring - for å holde seg i balanse! Jeg har ikke lenger vondt i armer og skuldre når jeg har dem høyere enn skuldrene. Jeg har heller ikke de intense smertene under føttene lengre! Er det mulig? Det er en befrielse å kunne gå uten å være smertepåvirket. I tillegg har jeg psoriasis og denne er også gått ekstremt mye tilbake etter livsstilsendringen." 

Jeg har fått et nytt liv

"Ja, jeg har faktisk fått et helt nytt liv.  I dag har jeg aldri hodepine når jeg står opp eller når jeg er på jobb. Jeg klarer å leve et aktiv liv med jobb, turer ut i marka og på fjellet, UTEN å ha eller få hodepine. Jeg har som en ekstra bonus gått ned 18 kg til sammen siden 16. januar 2017 og frem til høsten 2017. Dette er noe jeg superstolt av. Vektnedgangen er så klart også med på å gjøre hverdagen min lettere. Jeg har forresten også slitt i mange år med nattesøvn. Jeg var alltid trøtt. Nå sover jeg som et barn minimum 6 timer sammenhengende, og det er ingenting annet enn en drøm for meg. Jeg har gjort målinger før og etter - og kvaliteten på søvnen min er betydelig bedret. Jeg sover dypere og lengre enn før." 

Her er resultater fra Vibeke sin test av søvnkvalitet. Bildet til venstre er før dietten. Bildet til høyre er under CellRESET-dietten. Som du ser er hun mindre våken urolig og mindre våken på natten. 

"Jeg er evig takknemlig for at Torill i Harmoni-Helse-teamet hjalp meg i gang med 28 dagers dietten CellRESET. Tusen takk!"