Så mye "sukker" får du i deg i fase 1 av CellRESET 28 dagers diett!

06.11.2017

Vi har fått spørsmål om hvor mye sukker man får i seg i løpet av de første 28 dagene av CellRESET helsekur, via maten og via næringsproduktene man drikker gjennom dietten. 

Svaret er; I løpet av de første 28 dagene får du i deg like mye sukker som i 12 1/2 eple. Sukkeret kommer fra maten og fra næringsdrikkene. Dette er et minimum av hva kroppen og hjernen din trenger for å fungere under kuren.

Før vi går nærmere inn på dette kreves en liten forklaring av hva CellRESET 28 dagers helsediett er for noe.

Hva er CellRESET?

cellRESET original er et livsstilskonsept og en startpakke for livsstilsendring som går over 28 dager og deretter en tre måneders vedlikeholdsfase. cellRESET-original er altså et program hvor næringsstoffene i maten og tilskuddene er nøye vektet opp mot hverandre og inkluderer en synergistisk sammensetning av vitaminer, mineraler og aminosyrer. Dette er absolutt ingen slankekur, men det er ikke unormalt at folk går ned 5 til 12 kilo de første 28 dagene. Når kroppen begynner å fungere igjen begynner også forbrenningen å fungere. CellRESET-dietten ble lansert i 2012 av Aage Stenseth. Millioner av mennesker verden over har gjennomført dietten, alltid med samme resultater; forbedrede helseverdier og vektnedgang. 

Hvem er Aage Stenseth?

Norske Aage Stenseth har mer enn 40 års erfaring innen orientalsk medisin, han er utdannet Doctor of Traditional Chinese Medicine (TCM) og har også naturvitenskapelig utdannelse. Han har ledet Norsk Naturmedisinske Fagskole i 14 år, undervist i akupunktur, mineral og vitamin lære, koping og pusteteknikker. Aage har også skrevet lærebøker i Vitamin- og minerallære, og lærebok i akupunktur og har holdt hundrevis av foredrag i ernæring. Han fikk selv helseproblemer. Etter at han var ferdig behandlet for kreft i en binyre, hadde vekten økt til over 30 kg over hans normalvekt. Dette skyldtes en kombinasjon av sterk medisinering og et passivt liv, med lite energi. Dette var starten på jakten etter en diett som kunne hjelpe ham tilbake til et liv med vektbalanse, overskudd og energi. 

Han har via sitt arbeide opparbeidet seg et stort internasjonalt nettverk. Det var via en amerikansk biolog med utdannelse innen EPI-genetikk han først fikk ideen til det som i dag er blitt til livsstilskonseptet CellRESET Original.  Les mer om Aage og hans historie i et tidligere blogginnlegg. Du kan også lese mer på Aages egne websider www.cellreset.no. 

Hva spiser du under CellRESET?

Maten som inngår i dietten er ubehandlet fisk, kjøtt og egg. I tillegg innfører du grønne grønnsaker, probiotisk youghurt og bløtlagte frø fra uke 2 av dietten. De første 28 dagene holder du deg helt unna tilsatt salt, sukker, tilsetningsstoffer og alkohol. Men, du drikker patenterte næringsdrikker flere ganger daglig. Disse inneholder fruktose fra ren frukt og grønt og det er i tillegg benyttet urten stevia som søtningsmiddel (av smakshensyn). Husk at ren fruktose som sukkererstatning også kan være negativt for oss. Men, når vi spiser fruktose i sin opprinnelig form, hvor fruktsukkeret fortsatt er bundet til næringen fra frukt og grønt, får vi ikke de negative virkningene. I næringsproduktene som benyttes under CellRESEST-kuren er fruktosen fortsatt bunden til næringen (vitaminer, mineraler, enzymer osv) fra frukt og grønt. Hadde man fjernet fruktosen - så ville du fått ren fruktose - som heller ikke er bra - og næringsproduktene ville ikke lenger kunne kalles for naturlige produkter. Næringsdrikkene inneholder IKKE raffinert sukker. 

Hvorfor sukker?

Det er lett å glemme at sukker er den primære energikilden til alle kroppens celler. Hjernen er det mest energikrevende organet vi har og hjernen "forbruker" halvparten av all sukker-energi i kroppen. Hjernefunksjoner som å tenke, hukommelse og læring er nært koblet til glukosenivåer og hvor effektivt hjernen bruker sin energikilde. Hvis det ikke er nok glukose i hjernen, så vil hjernefunksjonen gå ned. Hjernen er rett og slett avhengig av en viss mengde sukker som "drivstoff".  

CellRESET Original er en nøye vektet diett, hvor du får i deg en optimalt sammensatt mengde proteiner, aminosyrer, vitaminer og mineraler - OG glukose eller "sukker" (i form av naturlig fruktose). Mengden sukker er derfor nøye vektet inn i dietten via valg av grønnsaker og gjennom næringsproduktene. Valget av næringsprodukter falt på akkurat disse på grunn av renhetsgaranti, GMP-standard og NTC-konseptet som sikrer et optimalt opptak av næringen av både maten og næringsstoffene i produktene. 

Vi anbefaler ingen å gjennomføre dietten UTEN næringsproduktene!