Min vei til varig livsendring og den beste utgaven av meg selv!

04.01.2017

Jeg er klar for å dele min historie. Fortelle hvordan jeg i løpet av først 28 dager - og deretter 90 dagers vedlikeholdsfase - og daglig inntak av mine næringsdrikker - klarte å bli den beste utgaven av meg selv!

Du forsøker å spise sunt, men det blir fort periodebasert ikke sant? Så skeier du ut igjen - og blir sittende der med dårlig samvittighet fordi vekten raser opp igjen og fordi du putter i deg ting du vet ikke er bra. Du drømmer om idealvekten men klarer liksom ikke komme dit. Kjenner du deg igjen? Sånn hadde jeg det også...i mange år.

For 6 måneder siden var drømmeønsket om idealvekt utenkelig for meg. Jeg skulle gjerne betalt mye for å komme dit - og helst skulle det skje av seg selv - med enkle tiltak. Jeg klarte til tider komme meg ned 2 kilo. Da trente og spiste jeg sunt, men kom fort ut av det og rykket tilbake til start. Etter en helg med litt kos var det gjort. Æsj. Der satt jeg igjen med dårlig samvittighet fordi jeg hadde koset meg. Det var nesten sånn at jeg la på meg bare jeg så på en potetgullskål! Jeg var ikke så verst i kroppen, men muffinmagen «tøyt» ut og det så ut som jeg var 4 måneder på vei. Jeg brukte vide bluser, så det ikke syntes, men ubehaget med trange bukselinjer preget meg sterkt. Nå er ikke jeg så stor rundt rumpe og lår, og det var jammen ikke lett å finne bukser som var vide i livet og smal i lår og rumpe. På sommeren så jeg helst at det ikke var strandvær så jeg slapp å vise fram kroppen. Brukte badedrakt til nød, eller en lett bluse over.

Helt siden jeg fikk mitt andre barn som nå er 7 år har jeg hatt det sånn. Idealvekten min var 58 kg men jeg veide 65 kg. Den tytende magen passet ikke til resten av kroppen min. I tillegg slet kroppen min med å ta opp næring fra maten jeg spiste. Jeg skjønner jo nå hvorfor! Jeg har spist helt feil i mellom de sunne måltidene mine.

Måltidsmønstret med hva jeg må holde seg unna og hva jeg kan spise kommer ikke av selv. Jeg har skjønt at dette må innprentes over tid. Det er ikke bare enkelt å legge om vaner man har opparbeidet seg gjennom et langt liv. .Etterhvert skjønte jeg at for å klare å vende vanene trengte jeg en kostholdsplan som jeg kunne følge. Det er mye enklere å forholde seg til, og jeg hva jeg skal spise hver dag. Ved å følge denne planen over tid - så vil man gradvis tilvennes en livsstil som blir til varig vane.

Jeg var heldig og ble anbefalt CellRESET helsekur av en god venninne. Målet mitt var å gå ned i vekt samt «nullstille» helseverdier som hormoner, blodsukker og andre ubalanser. På denne måten ble cellene mine nullstilt og kroppen kunne begynne å ta til seg mer næring igjen. Hun fortalte meg at vi har ubalanser i kroppen vår basert på vår livsstil og det vi spiser. Hun ramset opp matvarer (jeg spiste ofte), som er med på å ødelegge opptaket av næring og som hindrer kroppen i å jobbe på egen hånd. «Bare kroppen får muligheten, kan den ordne opp selv»!

Ferdigmat og salt er gode eksempler på mat som hindrer dette. Jeg visste jo at for mye salt var helseskadelig, og at ferdigmat har mye tilsetningsstoffer, salt og sukker - men jeg trodde virkelig ikke at konsekvensene var så store. Jeg syntes helsekuren hørtes spennende ut, men litt sånn «for godt ut til å være sant». Likevel tenkte jeg at når jeg får en slik anbefaling fra noen jeg stoler 100% på, skader det ikke å prøve.

Impulsiv som jeg er kastet jeg meg i det. 28 dager med CellRESET helsekur. Det var et ganske stramt program, men 4 måltider hver dag. Det at jeg ikke skulle gå sulten betrygget meg veldig. Jeg skulle spise sunn og naturlig mat fra dagligvarebutikken og ta disse næringsdrikkene flere ganger daglig som en del av kuren. Næringsdrikkene skulle jeg ta også etter kuren for å oppnå en varig livsendring. Jeg kastet meg i det. Første uken var litt tøff, men går man på kur så går man på kur.

Jeg kjente at kroppen jobbet iherdig. «Den kvitter seg med avfallsstoffer og tarmen renses» fikk jeg beskjed om. Motivasjonen om å fortsette kom raskt! Jeg gikk ned 3 kilo første uken. For meg var dette helt fantastisk! Påfølgende uke fikk jeg enormt med energi og jeg sov som en stein om natten.

«Det er blodsukkeret ditt som nå er regulert», fikk jeg beskjed om. Jeg gjennomførte kuren med totalt 5 kilo ned. Akkurat de kiloene jeg trengte å miste! Jeg forstår nå i ettertid at jeg har levd med plager jeg har fortrengt. Mye ubehag og luft i magen, problemer med å falle i søvn, urolig søvn, samt uro i kroppen - stress. Det var ikke der lenger! Kroppen var helt rolig og fin! For meg var dette en bonus på toppen av målet - og drømmen som var mer enn oppnådd!

Nå var det viktig at jeg fortsatte i 90 dager med mye av det samme inntaket som under kuren, men mye mer variert. Jeg fikk klar beskjed om hva jeg skulle holde meg unna. Jeg skulle fortsette å ha en proteinrik «hvit» dag hver uke, men samtidig kose meg. To kosedager i uka, det holdt i massevis for meg. Så deilig! Kan jeg virkelig spise litt søtt nå som jeg har kommet så langt? Går jeg ikke opp igjen da? «Kroppen må ha noe søtt for at forbrenningen og maskineriet ikke skal stoppe helt opp» og «kroppen trenger variasjon» for å fungere optimalt», fikk jeg beskjed om. I 90 dager gjorde jeg dette. Jeg brukte en kostholdsplan som jeg fikk utlevert som et verktøy hele veien igjennom. Alt dette i kombinasjon med næringsdrikkene. Dette ble min vei til varig livsendring.

Ekstra bonus; jeg gikk faktisk ned 2 kilo til etter kuren. Nå har jeg kun et par kurdager i måneden for å minne kroppen på hvordan det var. Jeg har snudd om på kostholdet til hele familien. Jeg har klart det!! Jeg har fått prentet inn kostholdsvanen, og jeg vet hva jeg skal holde meg unna! Nå - flere måneder senere veier jeg 58 kilo på slaget fortsatt. Selv om jeg skeier ut to ganger i uken! Jeg har klart å oppnå drømmen om vektnedgang - og å holde meg der. Nå vet jeg hvilke verktøy jeg skal bruke for å opprettholde varig og optimal helse resten av livet.

Jeg skal aldri tilbake! Jeg skjønner nå viktigheten av å bruke næringsdrikkene hver dag for å få til dette. Vi får rett og slett ikke i oss nok næring gjennom den maten vi spiser. Kroppen trenger drahjelp av næringsdrikkene- og næringen fra maten vi spiser trenger drahjelp av disse produktene. Næringsdrikkene bidrar til at jeg får tettet næringshull hver eneste dag, og holder kroppen balansert og ren.

Nå jobber jeg med å hjelpe andre med å oppnå sine mål om en optimal helse, som kanskje for deg er helt utenkelig. Jeg har nøkkelen!! Det er en helt fantastisk følelse og kunne bidra til at andre får bukt på sine utordringer, det ser jeg gjennom resultatene for alle vi hjelper. Det gir meg så mye. Er du klar for å ta action eller ønske å vite mer? Ikke nøl med å kontakte meg for en uforpliktende prat. Ta kontakt så hjelper jeg deg i gang.

Hilsen Kirsti

Min epostadresse: Kirsti.hegge@gmail.com

Mitt mobilnummer: 48062654

Bestill CellRESET her