Når livet settes på vent!

14.04.2017

Hei! Jeg er Kari, 43 år og bor i Mo i Rana sammen med kjæresten min, hans sønn og hunden Dorthe. Her kommer min historie om hvordan jeg gikk fra å leve et liv "på vent" hvor smertene i stor grad preget livet mitt - til å klare å finne veien tilbake til den jeg en gang var. 

Jeg er utdannet sykepleier og er snart ferdig utdannet innen psykisk helsearbeid. Jeghar gjennom hele livet vært opptatt av trening og helse, turer i skog og fjell, samt styrketrening. Jeg er glad i mennesker, og det er nok årsaken til at jeg har valgt den yrkesveien jeg har gjort. Jeg er nysgjerrig av natur og har et stort hjerte for å hjelpe andre på den veien de er i forhold til sin egen helse. Jeg opptatt av relasjoner og hvordan vi med respekt kan "løfte" hverandre. Jeg har alltid klart å glede meg over andres glede, og vært bevisst på at vi er vår egen lykkes smed.

Helt fra jeg var ungdom har jeg hatt fysiske helseutfordringer. Det startet med en skade der jeg pådro meg menisk og korsbåndskade. Det førte til overbelastning av høyre kne og mange plager med 3 operasjoner i ungdomsårene. Siste 3 år har jeg hatt mye plager med begge knærne, og legene har vurdert protese av venstre kne. Betennelsen i artrosen har gitt meg mye smerter, og mange søvnløse netter. Jeg har fått satt inn hyoleronsyre i begge knær 2 ganger. En whiplash-skade har gitt meg mye nakkesmerter og hodepine i form av migrenesymptomer.

De siste årene har jeg hatt følelsen av at livet mitt har stått har på vent. Smerter, søvnløshet, vanskeligheter med å kunne trene/gå tur og bare klare fungere med de daglige gjøremål har vært svært utfordrende. Nysgjerrigheten og viljen til ikke å gi opp førte meg til CellRESET. Etter alt jeg har prøvd tidligere tenkte jeg :

Ja-ja! Jeg får gi dette også en mulighet".

I februar 2017 startet jeg min livsstilsendring med CellRESET som verktøy. Resultatene kom raskt. Muligens kan det jeg nå forteller høres for bra ut til å være sant. Det er jeg klar over. Men det er viktig for meg å få formidlet hvordan CellRESET og mine nye kostholdsvaner har endret livet mitt.

Jeg opplever faktisk å ha fått livet mitt tilbake! Jeg er veldig nært der jeg var før alle smertene overtok kroppen min. Smertene i knærne er betydelig mindre og jeg kan nå gå turer hver dag. Jeg klarer å løpe ned fra fjellet og litt på tredemølle. Jeg sover igjen og jeg drømmer - noe jeg ikke har gjort på mange år. Jeg tåler mye mer i hverdagen uten å få hodepine.  Humøret er tilbake, og jeg er i balanse med meg selv. Jeg er også i balanse før menstruasjon og under. Noe min kjæreste har påpekt flere ganger. Han sier han har fått en ny og bedre versjon av meg.

Jeg har som en ekstra bonus fått redusert det farlige bukfettet med 7 cm i livet og har nå en vekt jeg trives med. Det gir meg en god følelse å ta på buksene uten at de klamrer seg til lårene mine.

Kroppen føles bra på alle vis og jeg føler meg sterk igjen etter mange år med frustrasjon over en kropp som ikke fungerer som jeg ønsker. Jeg er igjen et sosialt og aktivt mennesker - og jeg er utrolig takknemlig.

Det er flere som kommenterer at jeg stråler og lurer på hva som egentlig har skjedd med meg. Selvfølgelig forteller jeg hvordan jeg har fått til denne endringen. Det er viktig for meg at andre også skal få ha det bra!

Jeg er nå en del av Team Optimal Helse og jobber fra Mo i Rana.

Følg meg gjerne på Facebook og ta kontakt om du vil vite mer.
Se min kontaktinfo under!