Her er våre erfaringer med helsedietten CellRESET!

06.05.2017

Visste du at mer enn 2,5 millioner mennesker verden over har gjennomført CellRESET-dietten før deg og lykkes med det? Vi sier ofte at CellRESET er en diett. Men dette er egentlig en unik "nøkkel" til en varig livsstilsforandring. I løpet av 28 dager renses kroppen din for avfallsstoffer fra et langt liv. I tillegg lærer du deg hva som skal til for å skape en livsstilforandring med en kropp og metabolisme som er i balanse og fungerer som den skal. Mange misforstår og tror at man etter 28 dager kan gå tilbake til gammel livsstil og beholde de gode resultatene. Slik er det ikke. Kos er viktig - og det er rom for kos også i din nye livsstil. Men for å holde kroppen din frisk - og vedlikeholde en opitmal vekt- krever at du må gjøre noen endringer. Her forteller noen av våre kunder om sine erfaringer med CellRESET.

Jeg trodde jeg spiste sunt og riktig

Heidi Kristoffersen, Sortland


Mitt navn er Heidi. Jeg har i mange år levd med plagsomme leddsmerter, søvn og energisvingninger. Jeg har en nokså travel hverdag jobben min, så noe måtte gjøres for å klare å takle hverdagen. Men hva kunne jeg gjøre? Det er ikke bare enkelt å orientere seg i jungelen av produkter og kurer. Min beste venninne hjalp meg i gang. Først med næringsdrikkene. Så med CellRESET. Jeg som trodde jeg spiste sunt og riktig! Nå vet jeg bedre. Resultatene kom veldig fort. Jeg opplevde at jeg raskt fikk en mye jevnere energi, mye bedre søvn og ikke minst mye mindre smerter. Jeg føler meg også så utrolig glad innvendig. I dag vet jeg at alt dette skyldes at hormonene mine har kommet i balanse i løpet av CellRESET-kuren. Tenkt at hormoner i balanse har så stor betydning for hvordan vi har det! Tusen takk for muligheten!  

Jeg trodde det var sånn det var å bli eldre! Så feil kan man ta!

Torild Sareussen, frisør, Lødingen

35 år i frisøryrket satte sine spor! Jeg hadde vondter overalt. Jeg følte meg aldri uthvilt og hadde en helt elendig søvnkvalitet. Utrolig frustrerende. Jeg som elsket jobben min! På et tidspunkt var jeg i ferd med å akseptere at det faktisk var sånn det skulle være. Sånn er det bli eldre, liksom. Så ble jeg ved en tilfeldighet introdusert for det som skulle bli en ny giv for meg! Etter noen dager med CellRESET-mat merket jeg endring i søvnmønsteret mitt. Nå sover jeg 6-8 timer per natt, noe jeg ikke har gjort på mange år. Smerter i muskler og ledd er redusert til et nivå hvor smertestillende er en saga blott. Og ikke minst har jeg fått energien min tilbake! Og verktøyene jeg lærte under dietten tar jeg med meg resten av mitt liv! Jeg er så takknemlig.

Endelig kan jeg være en energisk bestemor!

Bente Nygård, 60 år, Fredrikstad


Midt i femtiårene stoppet alt opp for meg. Jeg mistet den gode dype søvnen, energien ble mindre og mindre og tankene mørkere. Jeg brukte lang tid på å komme meg ut av sengen hver morgen. CellRESET var en gave for meg! Ved hjelp av denne dietten og næringsdrikkene har jeg tilegnet meg mer kunnskap. Jeg forstår at de fleste av oss har næringsmangler og at maten vi spiser ikke er nok for å tette igjen våre næringshull. Næringshull fører til hormonelle ubalanser, uro, søvnproblemer og nedstemthet. En vond spiral som jeg har stor respekt for at mange ikke forstår hvordan komme seg ut av. Livet er for kort til å ikke ha det godt. Jeg anbefaler CellRESET på det varmeste. 

Jeg har fått et nytt syn på det å være et sunt menneske.

Sissel Berg Hansen, Sortland


I 40 år har jeg jobbet som pedagog innen helse og velvære. Med CellRESET har jeg fått helt ny kunnskap om hva god helse er - og hva som skal til for å ha god helse og vektbalanse livet ut. Med CellRESETkuren fikk hormoner i balanse og energien min tilbake. Jeg føler meg så mye gladere innvendig - og som så mange andre sover jeg mye bedre om natta! 

Det som er så fint med CellRESET er at du tar med deg verktøyene videre også etter de 28 dagene. Jeg har fortsatt mine "hvite dager" - og næringsdrikkene har kommet for å bli en del av min hverdag. Næringsgullet som jeg kaller det!

Jeg sover igjen og jeg drømmer - noe jeg ikke har gjort på mange år!

Kari Lysøy, Mo i Rana

Jeg har gjennomført CellRESET helsekuren med gode resultater. Muligens kan det jeg nå forteller høres for bra ut til å være sant. Det er jeg klar over. Men det er viktig for meg å få formidlet hvordan disse produktene og helsekuren har endret livet mitt. Jeg opplever faktisk å ha fått livet mitt tilbake! Jeg er veldig nært der jeg var før alle smertene overtok kroppen min. Smertene i knærne er betydelig mindre og jeg kan nå gå turer hver dag. Jeg klarer å løpe ned fra fjellet og litt på tredemølle. Jeg sover igjen og jeg drømmer - noe jeg ikke har gjort på mange år. Jeg tåler mye mer i hverdagen uten å få hodepine. Humøret er tilbake, og jeg er i balanse med meg selv. 

Jeg har som en ekstra bonus fått redusert det farlige bukfettet med 7 cm i livet og har nå en vekt jeg trives med. Det gir meg en god følelse å ta på buksene uten at de klamrer seg til lårene mine. Kroppen føles bra på alle vis, psyken er stabil og sterk igjen etter mange år med fortvilelse, sorg og sinne over å ikke mestre livet slik jeg ønsket. Jeg er igjen et sosialt og aktivt mennesker - og jeg er utrolig takknemlig.