en-Når trening ikke lenger gir deg energi!

12/12/2016

Det var hardt å innrømme at jeg faktisk slet med noe. Jeg, som så på meg selv som frisk uten problemer. Aktivitet har lenge vært et «varemerke» for meg! Opptatt av sunn mat og trening. Bare du er aktiv, ute i marka, spiser sunt og trener så holder du deg frisk var mitt utgangspunkt. Det fungerte i mange mange år det. Allikevel kom jeg til et punkt der jeg var veldig sliten, jeg fikk mindre motivasjon til å trene, jeg presterte mindre på trening og presset meg til det, og å gå turer. 

Det er jo trening som gir energi ikke sant .......

Og det gjør det jo, men ikke for meg der jeg var akkurat da. Det ga ikke mer energi. Problemet var hvis jeg ikke trente fikk jeg enda mindre energi. Det ble en dårlig spiral. En gradvis økende uro snek seg inn i livet mitt. Jeg økte aktivitetsnivået enda mer for å stagge uroen.

Jeg har aldri sovet spesielt godt, men nå ble det enda mer søvnløse netter. Vanskelig å sovne inn, urolig søvn i løpet av natten og lys våken tidlig morgen. Jeg var trøtt og uopplagt. Jeg la inn mer hvile og la meg tidligere uten at det virket. Jeg ble bare enda mer trøtt.

Jeg har hatt en del hodepine, og det økte kraftig. Jeg kunne lett kjøpe en eske Paracet og en eske Ibux på mandag, som var tom på en uke. Har operert i en skulder, og vært en del plaget med betennelse som kom tilbake.

Jeg har alltid vært nøye med kosthold og trening da jeg har hatt lett for å legge på meg. Nå begynte vektpilen å peke oppover, og selvfølelsen motsatt vei......

Det var virkelig ikke aktuelt at vekten skulle øke ytterligere, jeg var kommet til et punkt da noe måtte skje.

Jeg hadde hørt på min søster Kirsti snakket om disse «næringsdrikkene» sine. Hun hadde strålende resultater og livskvaliteten økte! Må innrømme at jeg var skikkelig skeptisk, og tenkte at det selvfølgelig var kostholdet som hadde hjulpet henne. Det er jo så mye dårlige produkter med lite virkestoffer, rett og slett lureri på markedet, at jeg ikke helt hadde troen.

Da sommerferien 2016 kom var jeg og familien min på besøk hos min søster. Hun var godt forberedt og serverte næringsdrikker til oss hver dag og sunne matvarer. Jeg hadde ingen virkning, men synes de var friske og gode i smak.

Følte meg litt desperat da jeg gjorde en bestilling, med tydelig tale og lovnad til meg selv: «Ingen virkning etter 3 måneder, så kommer jeg til å avbestille.»

Mannen min, som kanskje er enda mer skeptisk lot seg sjarmere til å prøve 3 måneder han også. Antageligvis i solidaritet til meg!

Produktene lå klare da vi kom hjem fra ferie. Første mandag kjørte vi en «hvit proteindag», med kun kjøtt, kylling eller fisk i urter og saltfritt krydder. Etter noen dager med næringsdrikker begynte virkningen å melde seg. Vi hadde begge økt energinivå i hverdagen. Vi fikk begge mer overskudd til å gjøre det vi hadde lyst til. Det ble flere treningsøkter på oss begge, og vi økte utholdenheten når vi trente. Kiloene reduserte til oss begge.

Jeg var virkelig overrasket. Virkning så raskt. Så mye lettere å trene ...

Vi fortsatte med hvit dag en gang i uka en god stund, spiste sunnere i uken og koste oss i helgen. Hjemmelaget knekkebrød ble raskt en favoritt i familien, samtidig som hjemmelaget youghurt (begge en del av CellRESET-kuren) ble en favoritt. Vekten gikk enda mer ned hos oss begge, og energien vedvarte.

Vår skepsis var på vei til å forsvinne. Er dette virkelig mulig? Jeg leste alt jeg kom over om næringsdrikkene, og CellRESET-kuren (28 dagers kuren) som min søster hadde snakket så varmt om. Når kunne det passe inn tidsplanen å gjennomføre hele kuren fra ende til annen? Kunne jeg klare det? Jeg bestemte meg for å bare hoppe i det, 28 dager er tross alt kort tid i et langt liv.

I uke 1 av kuren fikk jeg hodepine, noe som var et tegn på at kroppen jobbet - og jeg måtte drikke mer. Da ble jeg plutselig oppmerksom på at dette var første gang jeg hadde hodepine på 2 måneder! Helt utrolig. Dette har også vedvart Jeg har sjeldent vondt i hodet lenger. Betennelsen i skulderen er frem til nå helt borte, dette til tross at jeg faktisk har løftet slik som jeg ikke tålte tidligere

Kuren gikk utrolig bra, og raskt. Vekten var gjenvunnet, og energien min var tilbake. En utrolig flott bonus er at jeg etter en tid begynte å sove mye bedre. Sovner lettere inn, og har en dypere søvn.

Næringsdrikkene er faktisk så mye mer enn økt energi.

Så takk til min søster Kirsti Hegge som ikke ga meg opp, når hun hadde funnet noe så bra, som faktisk virker. Det har gjort store endringer for meg og familien min!

Jannicke
Heimdal (Trøndelag)

Mobil: 48502542 E-post: jannicke.hegge@gmail.com