en-Min vei tilbake til en kropp i balanse

23/01/2017

Nå er jeg endelig klar for å dele min historie som fembarnsmor - og min vei tilbake til bedre helse og vektbalanse. Om ikke alt er helt perfekt i livet mitt nå - så må det sies at det ikke mangler så mye!For de siste 10 årene av mitt liv har vært slitsomme, tunge og smertefulle. Som mor til fem barn og dårlig helse, fikk jeg dårligere og dårligere samvittighet for at jeg ikke var i stand til å henge med på ting som andre barn betraktet som en selvfølge at mamma skal være med på. For å lette litt på samvittigheten hang jeg selvsagt med så godt jeg kunne. Så lenge jeg kunne.

Smertehelvete og livet på vent

Sånn var livet mitt helt frem til våren 2016. Energinivået mitt var helt på bånn- og jeg levde i et smertehelvete. Hver eneste dag var et ork. Jeg tenkte ofte om morgenen - mens jeg lå i sengen - at jeg kunne gitt livet mitt for å slippe å stå opp. Full av smerter i hele kroppen, sterk hodepine, verking i alle ledd og en rygg og nakke som hadde fått kjørt seg i en stygg bilulykke, gjorde at jeg egentlig hadde mer enn nok med å puste. Dette tappet meg mer og mer for energi. Til slutt gikk det ikke lenger «å smile vekk» smertene. Det jeg hadde vært så god på hittil, og som gjorde at mange rundt meg ikke visste om min smertefulle hverdag.

Jeg vet at denne historien for mange kan virke «for-god-til-å-være-sann», men i ettertid har jeg møtt så mange mennesker som har opplevd det samme som meg. Og historiene bør frem i dagen og deles!

I mars 2016 hadde helsen min nådd et nytt bunn-nivå. Jeg gikk på krykker for å komme meg ut og frem. Medisinene virket ikke lenger som de skulle, og dosene nærmet seg overdosering for å ta smertetoppene. På 2,5 måned gikk jeg opp 8 kilo og håret begynte å falle av i store duster. Ja, det var bare dette som nå manglet - at jeg skulle miste håret mitt også..... Noe måtte gjøres, men jeg ante ikke hva.

Vendepunktet og møtet med 28-dagersdietten

Ved en ren tilfeldighet traff jeg igjen en bekjent av meg som tidligere (flere ganger) hadde fortalt meg om noen næringsdrikker som hun hadde hatt så god effekt av. Jeg var skeptisk, men også desperat etter løsninger. Jeg tror litt på å ta de mulighetene som dukker opp på min vei. Jeg la derfor skepsisen til side, smakte på drikkene og valgte å gå for dette.

Etter to uker med daglig inntak av næringsdrikkene følte jeg plutselig at det var greit å stå opp om morgenen. Dessuten trengte jeg ikke å legge meg så tidlig på kvelden lenger. Normalen for meg var å være i seng før kl 19 for å sikre meg nok søvn gjennom natten. Smertene begynte gradvis å avta. Jeg begynte faktisk å oppsøke venner igjen. Det var utrolig deilig å være litt sosial igjen. Etter 2-3 uker fortalte min venn meg om helsekuren som hun kombinerte med næringsdrikkene; 28-dagersdietten. Jeg stolte på henne - siden jeg allerede hadde erfart god effekt av næringsdrikkene. Jeg følte helt intuitivt at dette ville være bra for meg - og at dette kanskje kunne være redningen min. Redningen tilbake til god helse og nytt livsmot! 17. mai stod i veien, men jeg valgte likevel å blokke ut 28 dager på kalenderen - og være «på kur» nesten hele mai måned. 28 dager høres kanskje lenge ut, men det var så verdt det!

Foto: En stor aha-opplevelse for meg å oppdage hvordan mat kan virke som medisin for kroppen!

Flink pike i 28 dager!

Jeg fikk utlevert kostholdsplan - og jeg fulgte den til punkt og prikke. Jeg var livredd for å gjøre noe feil. Må smile av meg selv nå i ettertid. Faktisk så ble også synet mitt bedre og klarere i løpet av kuren. Allerede i andre uken forsvant hetetoktene mine - og jeg sluttet fullstendig å tisse om natten. Tidligere måtte jeg opp 6-7 ganger om natten. Smertene i kroppen avtok enda mer og det aller beste av alt; jeg begynte å sove som et bar
n. DET har jeg ikke vært bortskjemt med på mange år.

En annen «bivikning» og en stor bonus med denne kuren er at jeg gikk ned i vekt allerede i første og andre uke. Forbrenningen min begynte rett og slett å fungere normalt igjen.

Foto: Her «flusher» jeg heftig når næringsdrikkene begynner å nå ut til alle cellene mine! Herlig! Blodsirkulasjonen øker og kroppen min får etterlengtet næring.....næringsgull liker jeg å kalle det!

I uke nummer 3 og 4 fortsatte de positive effektene og jeg kunne dag-fo
r-dag registrere flere og flere fantastiske opplevelser i helsen min. Plutselig kunne jeg bøye fingrene om morgenen. De var ikke helt stive og ufattelig vonde lenger. For første gang på flere år kunne mannen min klemme hånden min når vi våknet om morgenen. Det var magisk. Håret sluttet også å falle av og kroppen var plutselig helt grei å bo i. Jeg hadde lyst til å rope HURRA og fortelle dette til hele verden.

Jeg klarte det og jeg gjør det gjerne igjen!

Et stort hurra til meg selv fordi jeg klarte å gjennomføre hele kuren og stole på prosessen. Et stor hurra til min venn som anbefalte meg produktene og denne magiske helsekuren. Og ikke minst et stort hurra-hurra fordi pilen på vekten viste meg -11,3 kilo på 28 dager. Er det virkelig mulig?

Etter kuren har jeg fortsatt med alle næringsdrikkene og aminosyrene for å fortsette å gi kroppen det den trenger for å bevare de positive effektene. Dessuten har vekten holdt seg stabil hele tiden etter kuren som jeg avsluttet 22. mai. Og vi er nå i januar 2017. Det beste av alt er at jeg faktisk ikke tenker så mye på det lenger. Jeg har lært meg verktøyene - og det er rom for å kose seg nå som kuren er over. Og det gjør jeg. Kuren har lært meg å ha «ryddedager» for kroppen etter utskeielser. Og næringsdrikkene har blitt mine «interne» håndverkere.

Jeg har planer om å ta helsekuren en gang til! Denne gangen fordi jeg vet at kuren har en fantastisk rensende effekt på kroppen - og fordi jeg vil ha vekk noen flere kilo.

Jeg lover deg. 28 dager går fortere enn du tror. Uke nummer 1 er den desidert mest krevende uken. Det er også da kroppen jobber mest med å rense ut avfallsstoffer og stabiliserer helseverdier som hormoner, blodsukker og blodtrykk. Det sier seg selv at dette er noe du kjenner dersom du har kropp i ubalanse.

De værste dagene for meg var dag 3 og 4. Da var jeg slapp, sulten og følte uro i kroppen. Den første uken spiser du kun proteiner uten noe annet tilbehør enn urter, krydder, ingefær, chili osv. Det er dette som kalles «hvite dager» - eller helbredsdager! Men etter hvert blir kropp og hjerne vant til den nye kosten og det går bedre og bedre utover i kuren. Jeg råder alle til å sørge for å planlegge måltidene sine godt. Planlegge morgendagen og hva du skal spise. Det er også viktig å gå inn i dette med en positiv innstilling og være forberedt på litt motgang. Være positiv!

Uke 2, 3 og 4 - da går det bedre og bedre. Nå blir det rene festen, for nå kan du spise grønnsaker, youghurt og frø. Du kommer til å lære deg masse om mat og hva som fungerer for kroppen din. Du spiser 4 måltider om dagen gjennom hele kuren, så du kommer til å føle deg mett!

Jeg er strålende fornøyd med at jeg ga meg selv denne gaven - og at jeg turte å hoppe i det. Nå VET jeg at det faktisk er mulig å snu en dårlig helsesituasjon - og komme tilbake til deg selv. Faktisk så hadde jeg tenkt å starte med stoffskiftemedisin den dagen jeg møtte min venn. Den medisinen ligger fortsatt uåpnet i skapet mitt. For jeg trenger den ikke lenger!!!!

Bli med du også!

Jeg har bestemt meg for å hjelpe så mange som mulig med å få oppleve det samme som meg. For klarer jeg det så klarer alle det! Hva venter du på?

Sammen med andre i Team Optimal Helse jobber jeg for å hjelpe andre med å fullføre 28dagersdietten. Flere ganger i året starter vi opp felles kur - og jeg kan love deg at dette hjelper enormt på motivasjonen. Her deles det oppskrifter, krydderblandinger, resultater, vi feirer oppturer og vi deler nedturer. Det blir en herlig dynamikk i disse gruppene - som jeg påstår er helt unike.

Kontakt meg gjerne dersom du ønsker mine råd for å komme i gang med næringsdrikkene eller 28-dagersdietten - eller for å delta på en av felleskurene.

Gleder meg til å høre fra deg.

Varme hilsener fra Renate, Helsedrikken

Lik Helsedrikken på Facebook!

renvik@hotmail.com, mobil 91884333.