en-Er CellRESET og 28-dagersdietten det samme?

04/04/2017

Helsekuren CellRESET Original går som en farsott over landet i disse dager. Og den har fått mange navn. Og det er mange frittstående veiledere som tilbyr dietten og kaller den ulike ting:  "28-dagersdietten - CellRESET Helsekur - Helsedietten - Livsstilsprogram - Helsemeny 1 - og Helsevinnere med 28-dagersdietten. Er det rart du mister oversikten? Er alle disse basert som samme "oppskrift" eller "matplan". Jeg skal i dette innlegget prøve å gi deg oversikten! 

CellRESET Original utviklet av Aage Stenseth

CellRESET Original er det opprinnelige navnet på dietten - som har fått så mange navn. Dette er også dietten vi i Optimal Helse formidler. Vi følger den opprinnelige matplanen til punkt og prikke. Vi vet at det finnes avarter av dietten for å gjøre kuren lettere å gjennomføre, men vi anbefaler deg å forsikre deg om at du faktisk følger den opprinnelige matplanen - CellRESET Original. Dette for å få størst mulig effekt - både når det gjelder helse-effekter, men også vektnedgang. 

CellRESET Original ble utviklet av norske Aage Stenseth i samarbeid et team med tyske forskere. Aage Stenseth er utdannet Doctor of Traditional Chinese Medicine (TCM) og har 3 1/2 års medisinstudie fra Uppsala universitet. Videre ledet han Norsk Naturmedisinske Fagskole i 14 år. Her underviste han i akupunktur, mineral- og vitaminlære, kopping og pusteteknikker. Aage har også skrevet flere lærebøker, inkludert lærebok i Akupunktur. Han har holdt hundrevis av foredrag i ernæring som han har jobbet med i mer enn 30 år. Vi må være ærlige å si at vi kjenner ingen som har så mye detaljkunnskap om helse som Aage. Aage er også vår mentor - og gir oss alltid svar dersom vi ikke selv kan svare kundene våre på helserelaterte spørsmål eller spørsmål som har med CellRESET Original å gjøre. 

Nasa er opprinnelsen

Det ligger mye forskning bak utviklingen av CellRESET Original. Faktisk startet det hele med at Aage selv fikk helse- og vektproblemer. Han jaktet lenge etter et program som kunne hjelpe ham ned i vekt, samtidig som han fikk mer energi. Han fant svaret hos NASA, som hadde utviklet en kostholdsplan for astronauter - for å holde astronautene mest mulig stabil - både fysisk og mentalt - i verdensrommet. Herfra gikk Aage og forskerteamet rundt ham inn for å optimalisere denne matplanen slik at den kunne hjelpe både ham selv, men også andre mennesker med vekt- og helseutfordringer. Ved hjelp av ren mat uten sukker, salt og tilsetningsstoffer - aminosyrer og optimalt sammensatte næringsdrikker - klarte de å utvikle et program som fungerer på alle - forutsatt at de følger matplanen i 28 dager og ettervernprogrammet månedene etterpå. 

28 dagers detox og fart på forbrenningen

Ved å følge CellRESET Original sin matplan "tvinges" nærmest kroppen inn i en helbredssituasjon, hvor den begynner å rydde opp på cellenivå. Alle som har gjennomført kuren vet hva som skjer; tarmen renses, cellene tømmes for saltlagre - og mange av kroppens normale prosesser begynner å fungere igjen - deriblant energistoffskifte og forbrenning. Det farlige fettet rundt magen forsvinner først. Og følelsen når energistoffskiftet begynner å skyte fart er ubeskrivelig. Noe av det mest fascinerende for oss var å kjenne på hva kroppen faktisk er i stand til å rydde opp i! 

Enkle prinsipper med hvite, grønne og røde dager

Dietten er enkel å forholde seg til. I 28 dager har du kun såkalte hvite og grønne dager - uten sukker, salt, tilsetningsstoffer og alkohol. Du spiser ren mat; proteiner, masse grønnsaker, youghurt, frø, aminosyrer og næringsdrikker. 

De røde kosedagene er forbeholdt to dager i uken - men først etter du har vært gjennom de første 28 dagene. 

Ønsker du mer informasjon om matplan og gjennomføring av CellRESET Original? Kontakt oss gjerne - så hjelper vi deg.