en-Detoxdrikken som renser ut giftstoffer og tungmetaller på en skånsom måte

16/02/2017

Yes! Endelig kom den - detoxdrikken som gjør det enkelt å fokusere på regelmessig utrensning og som gjør konseptet med næringsdrikker komplett. Nye "FitLine D-Drink" er en 14-dagers detoxkur som fungerer for alle. Det anbefales å gjennomføre detoxkuren to ganger årlig, men vi tror at mange med fordel kan ta den oftere. Vi kommer til å ta den kvartalsvis for å holde tungmetaller og giftstoffer unna cellene våre. Vi utsettes kontinuerlig for tungmetaller og giftstoffer i mikropartikkelform gjennom drikkevann, klær, fargestoffer, kosmetikk, hårfarge, emballasje - ja bare ved å leve på jorden slik den har utviklet seg. Kroppen har ikke evne til å skille ut alle giftstoffene som kroppen belastes for - og utrensningsorganene våre trenger sårt "hjelp". En kropp som er overbelastet med giftstoffer kan heller ikke fungere optimalt.

Vi har allerede gjennomført detoxkuren med D-drink - en spennende og god erfaring. De første dagene opplevde vi lette detoxsymptomer slik man vanligvis opplever når kroppen går i rensemodus; vondt i hodet, veldig tørst og veldig trøtt. De fleste opplever at dette er forbigående - og dette erstattes raskt med mer energi og med en slags "letthet". Hvordan kroppen din responderer avhenger av utgangspunktet ditt og hvor mye kroppen din er belastet. Noen mennesker "lagrer" giftstoffer og tungmetaller - mens andre har en større evne til å skille disse ut.

Det har tatt mange år å utvikle dette produktet. D-drink produseres av tyske PM International, er patentert, holder GMP-standard, er GMO-fri og er testet av uavhengig tredjepart; kontrollorganer som Tüv Süd og Kölners Liste (Cologne List) med flere. Drikken består utelukkende av naturlige ingredienser med den egenskapen at de skaper en utrenselsesreaksjon i cellene dine. Det unike med drikken er den høye biotilgjengeligheten - og sammensetningen av ingrediensene. De er satt sammen på en slik måte at sluttresultatet blir større enn summen av de enkelte ingrediensene.

Detoxdrikken inneholder blant annet Spirulina - Chlorella - Kurkumin - Brennesle - Broccoli - Maritistel - Ingefær - Ramsløk - Sink - Krom - Molybden - Selen og Kolin.

Alle trenger D-Drink

"Alle trenger D-drink", sier naturterapeut Liv Håker. "Jeg har i mange år jobbet med Oligoscanning av mine klienter - og ser en markant økning i antall mennesker med høye nivåer tungmetaller i kroppsvev - og lave nivåer av mineraler. Dette blir en ond sirkel, siden kroppen trenger mineraler for å skille giftstoffene ut. Jo lavere nivå av mineraler i kroppen - jo dårligere er evnen til å rense ut. I tillegg "forbrukes" mineraler under selve utrensningen - så en bevisstgjøring omkring dette med å sørge for å få i seg nok mineraler er utrolig viktig. Det er ikke til å unngå å bli utsatt for tungmetaller i dag. De finnes jo overalt. Trist, men sant. OligoScan er en revolusjonerende teknikk som hurtig og presist leser av kroppens mineralbalanse og tungmetallbelastning. Testen sier også noe om din kropps evne til å kvitte seg med tungmetallene. Tungmetaller hemmer mange av kroppens funksjoner - og må ut. Og dette tar tid. Derfor er D-drink er kjærkomment produkt som jeg anbefaler mine klienter å ta regelmessig inntil tungmetallnivåene er redusert. Samtidig er det viktig at man blir mer bevisst på å unngå tungmetallkilder. Tilstreb å drikke rent vann - bruk gjerne rensefilter, unngå hårfarging med farge som inneholder aluminium, les pakningsvedlegget på deodorant og kosmetikk osv. Bli en bevisst forbruker rett og slett," avslutter Liv.

Se vårt videointervju med naturterapeut Liv Håker her.

Har du lyst til å vite mer om D-drink? Da bør du høre på amerikanske Dr Howard Peiper om hvorfor alle trenger denne drikken.

I neste innlegg vil jeg gå gjennom alle ingrediensene i D-drink og forklare hvilken effekt hver enkelt og ingrediensene sammen har på kroppen din. Jeg vil også vise hvordan du drikker den.

For øyeblikket er det utsolgt for D-Drink i alle land og det er mange som venter på dette produktet nå. Produksjonsprosessen av D-drink er lang og det tar hele 3 måneder å fremstille råmaterialene i drikken og 6 uker å produsere. En trygghet for kvaliteten, men selvsagt synd for den som venter.

D-Drink passer som "hånd-i-hanske" med næringsdrikkene fra FitLine. Sammen dekker de behovet for jevn tilførsel av beskyttende næringsstoffer på daglig basis - samtidig som du regelmessig får gjort en innsats for å rense ut giftstoffer som kroppen ikke selv makter å rense ut selv.

Lik oss gjerne på Facebook