en-CellRESET Original – en 28-dagers snuoperasjon for egen helse!

31/03/2017

Ja, for det er akkurat det helsekuren CellRESET Original er - en skikkelig snuoperasjon! Ved hjelp av 4 daglige måltider basert på ren mat -i tillegg til aminosyrer og næringsdrikker med en perfekt kombinasjon av lettopptakelige vitaminer, mineraler, probiotika og enzymer - vil du raskt merke at ting «begynner å skje». For mange kommer de første resultatene allerede etter et par dager. Det er helt magisk! Årsaken til dette er at kroppen får det drivstoffet og de byggesteinene den trenger til å komme i gang med å «rydde opp» i ubalanser, tømme skadelige saltlagre - og ikke minst forbrenne fett. Det farlige fettet forsvinner først. De fleste går ned et sted mellom 5 og 12 kilo på 28 dager. Men det aller beste med CellRESET er at helseverdiene dine stabiliseres! Helseeffekten av kuren er ganske utrolig.

Hva skjer med kroppen i løpet av 28 dager?

  • Blodsukkeret ditt stabilieres
  • Vekten viser at du går ned. Du blir tynnere. Du får mindre bukfett - og det farlige fettet forsvinner først.
  • Omkretsen i høyde med navlen går ned (mål antall centimenter før og etter).
  • Du blir i bedre form og får mer energi.
  • Du får mer overskudd til å bli aktiv igjen.
  • Øvrige helseverdier stabilieres. Du kan gå til legen og måle ph, blodtrykk, kolesterol, blodsukker og triglyserid. Alltid positive svar!

Filosofien er enkel - «hvite og grønne dager» - i 28 dager:

Resultatene etter 28 dager er målbare. Her er noe av det du kan forvente vil skje, litt avhengig av ditt utgangspunkt og helsesituasjon:Hele den første uken spiser du kun proteiner (egg, fisk og kjøtt)! Dette er de «balanserende» dagene - helbredsdagene! Her får kroppen byggesteiner til å begynne å rydde opp og balansere. MYE skjer i løpet av denne første uken.

De tre resterende ukene består av flest «grønne dager» hvor du spiser god, ren og energigivende mat - rene proteiner, mye grønnsaker, youghurt og frø. De fleste dagene under kuren er altså grønne. På de grønne dagene spiser du like stor mengde proteiner som i uke èn, men du tilsetter altså mye grønnsaker i tillegg! Du rekker ikke å bli så sulten. 

Du starter alltid de «grønne dagene» med å spise probiotisk youghurt med bløtlagte frø til frokost. Dette setter fart på fordøyelsen. Jeg lover deg, denne frokosten kommer du til å elske! Det er over et halvt år siden jeg avsluttet kuren, men fortsatt er youghurten favorittfrokosten. 

Er du slank, men føler at du kun trenger en balansering - så er det mest sannsynlig tilstrekkelig å gjennomføre den første uken av CellRESET-kuren. Og deretter fortsette med næringsdrikkene og ta en hvit «ryddedag» med jevne mellomrom. Ønsker du kun å bruke næringsdrikkene og heller vurdere kuren senere så er det også en mulighet. Kontakt oss gjerne for å få vite mer om hvilke muligheter du har.

Men, sliter du med diffuse helseplager og vektproblemer, så er hele CellRESET eller 28-dagerskuren som den også kalles - en fantastisk måte å snu situasjonen din på. Og 28 dager av ditt liv er ikke spesielt lenge, er det vel? Men, som med alt annet - du må være motivert - og du må ønske å forandre på noe i livet ditt. For resultatene kommer ikke gratis. Du må rett og slett gi avkall på noe i 28 dager.

Hvorfor trenger vi CellRESET?

Verdens helseorganisasjon har uttalt at innen 2020 så vil 70% av alle dødsfall være relatert til ernæringsavhengige sykdommer! 50% av den voksne befolkning rammes av metabolsk syndrom! Skremmende lesning.....Og søker du litt rundt på nettet så vil du lese at metabolsk syndrom ikke er noen sykdom, men «forstyrrelser/forandringer» i kroppens omsetning av næringsstoffer. Disse forstyrrelsene øker risikoen for alvorlig sykdom. Vi snakker her om høyt blodtrykk, diabetes, overvekt, høyt kolesterol, hjertesykdom, hjerneslag osv. Dessverre er det et faktum at dette blir en mer og mer vanlig tilstand også her i Norge.

For den gode nyheten er jo (hvis det fortsatt kan kalles en nyhet) at utviklingen kan stoppes - og jeg tør også påstå i mange tilfeller reverseres - ved å endre kosthold og livsstil. Det vil si spise riktig mat og bevege seg mer.

FØR-OG-ETTER: Kirsti før og etter CellRESET. Færre centimeter rundt magen. Den frustrerende muffinmagen er borte-vekk. Akkurat passe antall kilo er borte - idealvekten er på plass igjen - det farlige fettet har forsvunnet. Og hun har beholdt musklene sine. 


Hvorfor får så mange «metabolsk syndrom»?

Svaret er ganske enkelt. Vi spiser betydelig mer enn hva vi forbruker - eller hva kroppen kan dra nytte av. I tillegg spiser vi feil sammensatt mat. Vi spiser mer søppelmat, rett og slett. Mat uten næring. Mat som kroppen ikke kan bruke til noe annet enn å lagre et sted.I tillegg er også den sunne maten mindre næringsrik enn før fordi alt skal skje så fort. Frukten får ikke henge lenge nok på trærne rett og slett. I tillegg stresser vi mye. Vi tar oss ikke tid til å spise regelmessige måltider. Vi kaster i oss maten. Har ikke tid å tygge. Og vi småspiser. Vi sitter for mye på rumpa og beveger oss generelt for lite. Overgangen til metabolsk syndrom skjer nok gradvis - kanskje helt umerkelig - før du plutselig en dag ser deg i speilet eller symptomene kommer sigende på. Bukfettet og innerfettet legger seg på organene - og det baller på seg diagnose etter diagnose.

Hva skjer når du spiser som i CellRESET kuren?

Det som skjer når du spiser store mengder rene proteiner og tilfærer alle næringsstoffene via næringsdrikker er at blodsukker og hormoner balanseres. Dette er nøkkelen til de gode resultatene. Blodsukker og hormoner i balanse betyr en kropp som fungerer. Derfor opplever mange også mindre smerter. Leddene smøres bedre. Psyken bedres. Og metthetshormonet peptid yy - som regulerer appetitten - settes i «produksjon» igjen. Dermed holder du deg mett lengre fordi hjernen får signaler om når den er mett tidligere enn før.

Hormonbalanse er også nøkkelen til varige resultater. Mange sier til meg at de har prøvd utallige kurer, men de faller alltid tilbake til gamle mønstre. Her kommer «verktøyene» inn. Verktøyene er «hvite» ryddedager og næringsdrikkene. Disse to verktøyene er gull for at kroppen skal fortsette å balansere. Mange opplever derfor at de fortsetter å gå ned i vekt og gradvis føler seg bedre og bedre også etter kuren. Som jeg liker å si; Helse er ingen «quick-fix». Helse er en kontinuerlig prosess. Det er med andre ord ingen god ide å gjennomføre Cellreset-kuren, gå tilbake til gammel kosthold, slutte med næringsdrikkene - og tro at resultatene skal være. Du må endre på noe! Og du må tilføre det kroppen trenger - hver dag - for at den skal makte å holde deg frisk, balansert og ren - lenge! Næringsdrikkene er derfor viktige også etter CellRESET.

Hva med deg som går på medisiner?

Du slutter ikke med medisiner selv om du gjennomfører CellRESET Helsekur. Men med stor sannsynlighet må legen din justere disse etterhvert som resultatene kommer.

Er du motivert for å prøve? Hvorfor velge oss?

Team Optimal Helse er en engasjert gjeng som brenner for god helse. Drivkraften vår er å hjelpe andre å få oppleve det samme som oss - å finne tilbake til seg selv og få en kropp som fungerer. Vi tør påstå at vi er suveren på oppfølging når det gjelder CellRESET! Vi følger også den opprinnelige «oppskriften» til CellRESET Original, utviklet av Aage Stenseth. Prøv oss! Vi starter opp nye fellesgrupper i lukket gruppe på Facebook fire ganger i året. Disse gruppene kaller vi CellRESET Challenge! Dersom du ikke ønsker å bli med på disse gruppene, men vil gjennomføre på egen hånd med oppfølging av oss på «sidelinjen»- så gjør gjerne det. Vi har mange kunder som har klart dette helt fint på denne måten.

Du får tilsendt alt du trenger for å komme i gang etter at du har bestilt næringsdrikkene og aminosyrene som du trenger under kuren. Men vi anbefaler deg likevel til å se nærmere på CellRESET Challenge - og gjennomføre kuren sammen med andre. Da har du mange som heier på deg - og det er mindre sannsynlig at du velger å stoppe eller «jukse» (dvs lure deg selv) i løpet av de 28 dagene som kuren varer.

Vi i Team Optimal Helse er en god gjeng med helseentusiaster som brenner for å hjelpe deg til å få oppleve det samme som oss. Teamet er spredt over hele Norge - fra Sortland i Nord til Sørlandet i Sør - og vi holder kontakten med deg hele veien gjennom til målet.

Vi håper å høre fra deg som er klart for et 2017 som skal rocke. Kontakt oss i dag eller registrer deg selv her via våre sider. 

Team OptimalHelse.