da-Aage Stenseth og CellRESET Original - mannen og historien bak helsedietten

2017-07-19

Helsedietten CellRESET Original ble lansert i 2012. Dette livsstilskonseptet er brukt av millioner av mennesker verden over, alltid med samme gode resultat; forbedrede helseverdier og vektnedgang. Men hvordan oppstod CellRESET? Og hvem utviklet den?

Norske Aage Stenseth har mer enn 40 års erfaring innen orientalsk medisin, han er utdannet Doctor of Traditional Chinese Medicine (TCM) og har også naturvitenskapelig utdannelse. Han har ledet Norsk Naturmedisinske Fagskole i 14 år, undervist i akupunktur, mineral og vitamin lære, koping og pusteteknikker. Aage har også skrevet lærebøker i Vitamin- og minerallære, og lærebok i akupunktur og har holdt hundrevis av foredrag i ernæring.

Han har via sitt arbeide opparbeidet seg et stort internasjonalt nettverk. Det var via en amerikansk biolog med utdannelse innen EPI-genetikk han først fikk ideen til det som i dag er blitt til livsstilskonseptet CellRESET Original. Utgangspunktet for det hele var seg selv og sine egne helse- og vektutfordringer. Fordi....

....Aage fikk for noen år tilbake kreft i en binyre. På grunn av sterk medisinering og et lite aktivt liv gikk han opp mer enn 30 kilo over sin normalvekt. Han slet også mye med lite energi og prøvde det meste han hadde lært for å løse sine helseutfordringer, uten å komme helt i mål. Kostholdet han omsider ble tipset om via sin kontakt i USA var basert på proteiner og enzymer. Aage utviklet dette videre og satte selv sammen et konsept som bestod av ren protein- og enzymrik mat, mineraler, vitaminer og aminosyrer. Han lot et universitet i USA vekte dietten for å sikre at han fikk i seg alle de viktige grunnstoffene. Resultatene kom raskt. Allerede første uka gikk han ned 6 kilo. I løpet av de første 4 ukene gikk han ned 12 kilo. I tillegg fikk han mye mer energi - "ny energi". Dette gikk ikke upåaktet hen. Mennesker rundt ham ble interessert og ville prøve. De opplevde de samme gode resultatene. 

Konseptet CellRESET Original utviklet seg

Dette gikk så bra at Aage valge å lage en konseptpakke - og det første navnet på dietten ble "Realistens slankekur". I tillegg til vektnedgang viste det seg at dietten gjorde andre positive ting med kroppen. Konseptpakken skiftet da navn til Helsemeny 1. Herfra tok salget fart i Sverige. Joachim Herbalie var den som introduserte dietten i Tyskland, hvor den ble en stor suksess. Så ble det endelig navnet en realitet; CellRESET Original.

Livsstilskonseptet CellRESET Original er i stadig utvikling. 

Dietten består av en "quick-start" på 28 dager. Deretter går du over i en vedlikeholdsfase på 2 måneder. Dette er tiden det tar å endre gamle inngrodde vaner og mønstre. I vedlikeholdsfasen inngår også treningsråd med fokus på lett trening (30 min 3-5 ganger per uke) for å forbrenne mer fett og pusteøvelser som også øker fettforbrenningen. Etter vedlikeholdsfasen starter din livsstilsendring for fullt. Du bruker prinsippene du har lært under CellRESET-dietten og vedlikeholdsfase og fortsetter med næringsproduktene. På denne måten vil du unngå å falle tilbake til ditt gamle hverdagsmønster. 

NB! Mange spør oss hvorvidt de kan ta dietten sammen med medisiner. Det er ingen ting i CellRESET-konseptet som ikke lar seg kombinere med medisiner. Går du på Marevan skal du derimot ikke gå på denne dietten (alternativ diett kommer) 

Det beste fra Østen og Vesten samlet i ett effektivt konsept

I følge Aage bygger CellRESET på det aller beste fra Vestens naturvitenskap, Østens medisinske forståelse og EPI-genetikk. Kombinasjonen av kunnskapen fra disse tre retningene gir en helt ny forståelse av hva som skal til for å holde deg frisk og slank. 

CellRESET Orignal tenker helhet og bygger på ren, norsk mat som du kan kjøpe i nærbutikken din. I tillegg trenger du flere ganger daglig tilførsel av premium vitaminer, mineraler og aminosyrer i biotilgjengelig form. Til sammen sørger dette for at kroppen din blir i stand til å skape 250.000 ulike proteiner/enzymer som fører til at du gjenoppretter metabolismen din. 

CellRESET Original kan ikke forveksles med vanlige slankekurer. Dette er absolutt ingen jo-jo-kur. Første fase på 28 dager følger du en streng diett. Dette er det som skal til for at kroppen skal klare den "omstillingen" som er nødvendig for å "resette" kroppen din. Du spiser 4 proteinrike, næringsrike og riktig sammensatte måltider hver dag. Du går ikke sulten!

CellRESET Original selges kun via frittstående veiledere, som oss i Team OptimerDinHelse. Ønsker du å vite mer om CellRESET eller er du klar for å komme i gang allerede nå? Ikke nøl med å kontakte en av våre veiledere i Team OptimerDinHelse. Vi har alle gjennomført dietten med gode resultater og vil gjerne følge deg gjennom CellRESET! Vi mener god oppfølging er alfa og omega for å oppnå det beste resultatet. 

Kontakt oss her.   Bestill dietten her.