60 år og ny livsenergi!

15.04.2017

Jeg kom til verden med en god porsjon livsenergi og den levde jeg lenge på. Det var en naturlig del av meg å alltid ha nok energi og være på farten fra det ene hjørnet til det neste. Da jeg passerte femti var energien fortsatt sterk og jeg hadde mer enn nok overskudd til mine mange prosjekter. Her er min historie om hvordan jeg mistet livsenergien min i femtiårene og hvordan jeg fikk den tilbake.


Det var aldri snakk om å porsjonere ut energien min alle de årene livet var som mest hektisk , med ansvarsfulle jobber og aleneansvar for tre barn. Jeg var selvfølgelig sliten innimellom alle gjøremålene , men ikke mer enn at jeg klarte å gjennomføre dagene. Når mørket kom og det stilnet i hjemmet svimte jeg stort sett av inn i en dyp søvn. En søvn som resulterte i at jeg var uthvilt når det igjen var en ny dag å ta fatt i.

Barna ble selvstendige voksne mennesker og jeg ble igjen alene. Jeg fortsatte livet i full fart og stadig hadde jeg nye mål jeg strakk meg mot. Jeg var sjelden i ro. Det var vanskelig for meg å ikke gjøre noe. Det å kunne legge meg på sofaen og meditere, høre på musikk eller lese en god bok var umulig. Jeg visste ikke hvordan jeg skulle gjøre det , fordi jeg alltid har vært i bevegelse,

Så stoppet det opp

En dag, midt i femtiårene, stoppet alt dette opp. Jeg mistet den gode dype søvnen, energien ble mindre og mindre, tankene mørkere og mørkere og jeg mistet lysten til det meste. Jeg sov "hakkete" og våknet hver morgen med en følelse av å være lam i kroppen. Jeg brukte lang tid på å komme meg ut av sengen og gledet meg lite til dagen som lå der foran meg.

Når det gikk opp for meg hvor stor endringen var begynte jeg å "shoppe" de utroligste kostskudd. Jeg hoppet på det meste som ble anbefalt. Noe av det ga meg et gnist av håp om bedring, men det varte bare et øyeblikk. Jeg kastet penger opp i luften og ned kom produkter som overhodet ikke svarte til forventningene om å hjelpe meg tilbake der jeg hadde vært. 

Jøss, vil jeg få flere slike netter mon tro?

Endelig en dag kom redningen også til meg. Min lillesøster som også hadde kastet penger i luften over lang tid, introduserte meg for næringsdrikkene som "i stor fart" trengte seg rett inn til de slitne, næringsfattige cellene mine. I dag har jeg tilegnet meg mer kunnskap og forstår at jeg på et tidspunkt fikk næringsmangel som igjen første til hormonelle ubalanser, uro, søvnproblemer og nedstemthet. En vond spiral som jeg har stor respekt for at mange ikke forstår hvordan komme seg ut av.

For meg tok det flere måneder å fylle opp alle næringshullene. Jeg var dedikert og slurvet ikke en eneste dag med inntaket. Det første resultatet kom med en fantastisk god søvn. Jeg husker den første dagen jeg våknet med en kropp som var våken og klar for dagen. Jeg stusset og tenkte; " jøss, vil dette skje igjen tro". Det gjorde det og det har aldri stoppet opp. Etter hvert kom energien tilbake og tarmene begynte å gjøre jobben de er skapt til å gjøre. Riktignok har jeg alltid hatt utfordringer med fordøyelsen uten at jeg har tenk så mye hvorfor. Nå er tarmtottene rene og næringen tas raskt opp og føres dit de skal.

Jeg er igjen på farten , men jeg har endret kurs . Nå jobber jeg med hjertet og det eneste jeg vil er å hjelpe mennesker som trenger en forandring i sitt liv. I dag er jeg utdannet NLP Coach. I tillegg er jeg veileder for alle som ønsker min hjelp med å gjennomføre samme snuoperasjon som meg selv med næringsdrikkene og CellRESET Helsekur.