Helsedietten CellRESET Original bringer kroppen din tilbake i balanse!

17.01.2017

Etter 28 dager med CellRESET-mat så vet du hva denne helsekuren gjør med deg! Den bringer rett og slett kroppen din tilbake til sin naturlige balanse. Jeg har sett det gang på gang! Mennesker med store ubalanser, smerter og vektproblemer. Etter få dager på dietten - og litt motbakke de første dagene - så starter «transformasjonen».

De første resultatene kommer allerede etter få dager. Varmen kommer tilbake i kroppen fordi energiproduksjonen begynner å fungere igjen. Du føler deg sunnere og bedre enn på lenge. Det føles kraftfullt! Kanskje savner du enkelte matvarer - men dette avtar etter hvert som nye vaner setter seg. En gledelig bi-effekt av kuren er at når prosessene i kroppen begynner å fungere - så øker også forbrenningen. Og du går ned i vekt! Flest kilo forsvinner første uken. Dette skyldes at når kroppen starter renseprosessen så slipper kroppen vann og avfallsstoffer som den har holdt på. Hvor mange kilo du mister i løpet av kuren varierer fra 3-12 kilo. Det interessante er at du i motsetning til andre kurer ikke mister muskulatur. Tvert imot opplever mange at de føler seg strammere i kroppen i løpet av kuren.

For at det skal være mulig for kroppen å «resette» seg er det helt nødvendig å holde seg unna salt, sukker og alkohol så lenge kuren varer. Mange gruer seg til å komme i gang nettopp av denne grunn. Men når du først står i det, så er det morsomt å følge resultatene fra dag-til-dag - og når den siste dagen nærmer seg - så er det nye kostholdet blitt en vane. Suget etter sukker og salt forsvinner for de fleste og det er sjeldent et problem å opprettholde de gode resultatene etterpå.

I mange tradisjonelle vekttapdietter så reduseres antall kalorier. Dette har en motsatt effekt på kroppen. Jo færre kalorier, jo mer redusert blir metabolismen din. Under CellRESET spiser vi også færre kalorier. Men sammensetningen av mat og næringsdrikker sørger for at metabolismen får en boost og den biologiske alderen går ned.

CellRESET er ganske så enkel å følge. Det er lite jåleri. Bare ren ubehandlet mat. Og følger du kostholdsplanen til punkt og prikke - så vil du oppleve hvor effektiv medisin mat kan være. Allerede på dag 1 og 2 begynner ting å skje. De første dagene kan oppleves ubehagelige, men det snur for alle. Og det snur overraskende raskt. CellRESET er rett og slett en snuoperasjon til et bedre og sunnere liv. En livsstilsendring om du vil!

I denne videoen har jeg kun få dager igjen av kuren. Jeg er gjennom det værste og MYE har skjedd på kort tid.

Næringsdrikkene er dine beste håndtverkere

Næringsdrikkene som er en del av 28dagersdietten CellRESET sørger for å tette igjen de næringshullene som vi skaper hver eneste dag fordi vi rett og slett ikke klarer å få i oss alle næringsstoffene som er nødvendig for at kroppens prosesser skal fungere optimalt. Klarer du å fortsette å gi cellene dine alt de trenger for å skape energi - så vil faktisk helsen din også fortsette å bli bedre og bedre over tid. Derfor anbefaler vi alle som gjennomfører 28dagersdietten å fortsette med næringsdrikkene også etter kuren. Det er helt alfa og omega for at kroppen skal makte å holde prosessene i gang - uten å få «skurr» i maskineriet.

Helse er altså ingen quick-fix, men en kontinuerlig prosess. I den verden vi lever i dag er vi helt avhengige av jevn tilførsel av potente næringsstoffer for at kroppen skal makte å beholde balansen og rense ut avfallsstoffer.

Bli med i en av Facebookgruppene våre

Ønsker du å gjennomføre CellRESET-kuren så anbefaler vi at du ikke gjør den alene, men finner en venn å gjøre det sammen med. Da øker sannsynligheten for at du kommer deg hele veien gjennom. Vi i Team Optimal Helse har hjulpet hundrevis av mennesker gjennom dette. Vi er svært opptatt av å gi deg tips til gode forberedelser og tett oppfølging underveis i kuren.

Bestill CellRESET her