Patenterte, rene og naturlige næringsdrikker basert på mat. 

Smakfulle næringsdrikker som dekker vårt daglige behov for vitaminer, mineraler, probiotika og fordøyelsesenzymer.
Smakfulle næringsdrikker som dekker vårt daglige behov for vitaminer, mineraler, probiotika og fordøyelsesenzymer.
Ingrediensene i optimalsettet er satt sammen i en perfekt kombinasjon som er lettopptakelig for kroppen. Vi kaller næringsdrikkene for "håndtverkerne" i cellene våre. De rydder opp og sørger for å holde "huset" - inkludert tarmen - ren, glad og fornøyd!
Ingrediensene i optimalsettet er satt sammen i en perfekt kombinasjon som er lettopptakelig for kroppen. Vi kaller næringsdrikkene for "håndtverkerne" i cellene våre. De rydder opp og sørger for å holde "huset" - inkludert tarmen - ren, glad og fornøyd!

I mange år har vi jaktet på et næringskonsept som er enkelt å forholde seg til, som er rent og naturlig og kan brukes av alle - unge og eldre. Kanskje har vi vært litt for kravstore? Vel, vi har funnet et konsept som fungerer og som holder det det lover. Optimalsettet med tre ulike næringsdrikker er blitt vår faste følgesvenn!

På grunn av forurensning og moderne matvaner er vi ikke lenger sikret tilstrekkelig mengde næring og beskyttelse via vår daglige kosthold. Det er ingen hemmelighet lenger at mer enn 70% av alle sykdommer skyldes næringsfattig mat eller et ensidig kosthold. I tillegg eksponderes vi daglig for miljøgifter og forurensning som ikke engang fantes i kroppen vår for 50 år tilbake.  

Grunnmur for resten av ditt liv

Næringsdrikkene er perfekt for deg som ønsker mer energi, bedre mage/tarmfunksjon og restitusjon etter trening. Ønsker du å gå ned noen kilo anbefaler vi at du legger til aminosyrer i bestillingen din! Har du problemer med mage/tarm er den probiotiske youghurten også fantastisk. Har du vektutfordringer anbefaler vi deg å se nærmere på CellRESET dietten.  

Abonnement på næringsdrikkene (optimalsettet) for morgendrikk og kveldsdrikk koster kroner 885,- per måned som løpende abonnement. Du kan fryse eller si opp abonnementet når du vil. Youghurt-kit koster kr 249,- ved førstegangsbestilling (50% rabatt). 

Hva inneholder næringsdrikkene?

Næringsdrikkene er laget av økologiske planter og vekster frie for genmanipulering, sprøytemidler og kunstgjødsel. Dette er REN mat! Produktene er spesielt sammensatt for at næringsstoffene skal jobbe best mulig sammen. Alle næringsstoffene er gjort vannløselige (også de fettløselige). All næring er pakket inn i såkalte «miceller» som transporterer næringen gjennom magesekk/ tarmveggen og inn i blodet, og derifra videre fordelt til cellene. Denne prosessen tar kun 5-10 minutter fra inntak av en næringsdrikk.


  • Basisdrikken er rik på vitamin C, E og Selen og styrker immunforsvaret. Den inneholder broccoli, kål, gulrøtter, grønn paprika, spinat, tomater, grønn te og kurkumin. 32 ulike fordøyelsesenzymer og probiotika sørger for en mer balansert fordøyelse og riktig ph-verdi. En tarm i balanse gir økt næringsopptak og dermed mer energi og et lettere sinn! Mange opplever at mattoleransen bedres og allergier blir lettere eller forsvinner.
  • Energidrikken inneholder rødbete, havalger og alle B-vitaminer. Naturlig guarana gir en lett oppkvikkende effekt, økt konsentrasjon og energi. Mer oksygen til cellene, rett og slett!
  • Mineraldrikken inneholder livsviktige mineraler for gjenoppbygning av cellene. Krom, sink, magnesium og D3 i perfekt kombinasjon for effektiv regulering av blodsukker,  forebygging av benskjørhet og muskelspenninger. Perfekt etter trening og før leggetid.
  • Produktene er søtet med stevia og fruktsukker i sin naturlige form. 

Oppnå enda større helsefordeler med probiotisk youghurt!

TILBUD: Youghurt-kit med youghurtbereder og youghurtkultur til 6 liter youghurt koster kr 249,- ved førstegangsbestilling av næringsdrikker og/eller CellRESET-dietten.
TILBUD: Youghurt-kit med youghurtbereder og youghurtkultur til 6 liter youghurt koster kr 249,- ved førstegangsbestilling av næringsdrikker og/eller CellRESET-dietten.

Har du utfordringer med mage/tarm? Prøv vår medisinske probiotiske youghurt. Dette er rene "mage-gullet". Gir flatere og roligere mage, bedre fordøyelse og styrket immunforsvar. Prøv denne daglig i 6 måneder og opplev underverker med fordøyelsen. 

Studier viser at probiotisk butikk-youghurt inneholder inntil 25 ganger for lite bakterier til at du kan oppnå noen helsefordeler. 

Begynn å lage youghurt selv, er vår anbefaling! Det er enklere enn du tror! Bestill youghurt-kit når du bestiller næringsdrikker - en god helseinvestering - sammen med næringsdrikkene!

Celle-energi som endret livet mitt

"En venninne av meg - som hadde noen av de samme utfordringene som meg (lite energi, søvnutfordringer, fordøyelsesproblemer osv)- anbefalte meg  «næringsdrikkene» som hun mente kanskje virket. Hun er skeptisk i utgangspunktet - så å høre dette fra henne gjorde at jeg ville prøve. Jeg ville ikke la noe være utprøvd. Du vet følelsen av å være desperat etter å finne en løsning. Så jeg begynte å drikke næringsdrikkene - hver eneste dag. Morgen og kveld. Det gikk ikke en dag uten. Sakte men sikkert så skjedde det noe. Energien ble mer stabil. Jeg fikk oftere netter hvor jeg sovnet raskt - og jeg våknet uthvilt. Håret - som hadde ramlet av i lang tid - begynte å bli tykkere igjen. Og sånn fortsatte det. Små endringer til det bedre hele veien. Nedturene ble ikke så dype. Oppturene ble flere." LES HELE blogginnlegget mitt her. 


Bestill næringsdrikker her