Kontakt oss i OptimerDinHelse

Ønsker du mer informasjon før du bestemmer deg?

Send oss kontaktinfo, så sender vi deg informasjon. Dersom du har spesielle behov eller plager, informer oss gjerne i skjemaet. Ønsker du kontakt med en av våre lokale veiledere? Scroll lenger ned på siden så finner du kontaktinformasjon til flere av våre veiledere!

Ønsker du å jobbe med oss? Les mer om mulighetene her. 

Vi har også veiledere flere steder i landet. Kontakt gjerne en veileder i nærheten av der du bor 

Øst- og Vest-Finnmark

Ann Cathrin Støpamo, Kirkenes

(+47) 936 81 292

ann.cathrin.stopamo@hotmail.com

FACEBOOK

Hei! Jeg heter Ann Cathrin, bor i Kirkenes og er kontaktperson for Optimal Helse i Finnmark. Jeg jobber også som karriererådgiver og er utdannet NLP Coach. Jeg har hektiske dager og er avhengig av å ta vare på kropp og sjel for å holde fokus . Jeg trenger god energi gjennom dagen, overskudd til bevegelse og ikke minst en søvnkvalitet som gjør at jeg kan møte dagen med en opplagt kropp. Etter flere år med sykdom, betennelser og en svært nedkjørt kropp fant jeg CellRESET! Dietten gjorde underverker for betennelsene og den lave energien min. Jeg fikk fantastisk god oppfølging på min vei av det dyktige teamet Optimal Helse. Nå vil jeg også hjelpe andre! Vil du vite mer, så ta gjerne kontakt og jeg hjelper deg videre med det som er viktig for DEG!

Karasjok/Finnmark

Hei! Mu namma lea Siv Máret ja mun orun Kárášjogas isidiin ja viđain mánáin. Mun barggan Sámedikkis ja isidan bargá bohccuiguin, bargu mas olles bearaš oasálastá. Mu mielas lea dehálaš ahte mun ja mu bearaš eallit ja borrat dearvvašlaččat. Lean maid álo beroštan olu borramušas, biebmamis, dearvvašvuođas ja eallinvuogis. Maŋŋa buozalmasvuođa dárbbašin "ođđasit álgit" eallima. Oidnen cellreset birra facebookas, ja gávnnahin ahte dá livččii munnje heivet. Mun oidnen ahte dearvvašvuođajuhkosat ledje juoga máid mu eadni gii lea badjel 80 jagi ja hui dearvvaš, guhkká jo lea juhkan. Danin orui hui oadjebas álgit juste dáinna kurain. Maŋŋel cellresetkura lean joatkán juhkosiiguin, ja liikon hui bures daidda. Orro ahte juhkosat doalahit mu dearvvašin. Dat addet energia vai buorebut nákcen eallima ja bearrašiin ovttastallat. Riŋges dahje čále áinnas munnje jus dus leat gažaldagat cellreset-kura birra.

Bodø og omegn

Frisk Kropp - CellRESET Bodø, Anette Hansen

Regine Normanns vei 14, Bodø

(+47) 971 65 452  

anette_hansa@hotmail.com

Hei, jeg heter Anette og bor i Bodø. Jeg er utdannet sykepleier, helsekostveileder og har mange års erfaring med arbeide i helsekostbutikk. har alltid vært opptatt av kosthold, ernæring, helse og livsstil. Jeg har igjennom årene prøvd utrolig mye forskjellige dietter og tilskudd for å oppnå en best mulig helse, og en følelse av velbehag i kroppen. Dette førte meg omsider til næringsdrikkene og Cellreset kuren. Dette er uten tvil det konseptet som endelig har gitt meg resultatene jeg var ute etter. Jeg føler at jeg har et godt grunnlag for å kunne lose deg trygt gjennom CellRESET-dietten. Kontakt meg gjerne så skal jeg hjelpe deg i gang. 

Lofoten og Vesterålen

Sissel, Marthe, Siv, Heidi og Audhild. OptimerDinHelse Nord

Sortland og Stokmarknes

(+47) 481 31 113 

optimerdinhelse_nord@outlook.com

Vi holder til i Vesterålen, Sortland og Stokmarknes. Vi har et sterkt ønske om å la andre få oppleve samme helsereise som oss selv. Vi holder mini-kurs på Sortland. Du kan også lese Marte sin helsereise på bloggen. 

Lødingen - Nord Norge

Torild Sareussen og Børge Nyquist, Harmoni Helse, Lødingen, Nordland

(+47)  456 04 403 

torildhs@gmail.com 

Hei. Jeg (Torild) har i mange år drevet min egen frisørsalong, men etter 35 år i frisøryrket var jeg på nippet til å gi opp. Jeg hadde store smerter, sov knapt om natten og følte meg aldri uthvilt. Et tilfeldig møte sommeren 2016 endret alt. Jeg var desperat etter noe som kunne gi meg en ny start. Endringene kom etter kort tid. Vanskelig å beskrive. Nå sover jeg 6-8 timer hver natt. Det har ikke skjedd på mange år. Smertene er redusert til et nivå hvor jeg ikke lenger trenger å bruke smertestillende. Nå får kroppen min det den trenger for å fungere hver dag. 

Send oss kontaktinfo så hører du fra oss!

Mo i Rana - Helgeland

Kari Lysøy, OptimerDinHelse Helgeland

Mo i Rana

(+47) 922 24 268

karilysoy@me.com

  • Hei. Jeg bor i Mo i Rana. Jeg jobber som sykepleier og er utdannet innen psykisk helsearbeid. Jeg, som mange andre har slitt med helseutfordringer i mange år. Livet tok en ny vending da jeg oppdaget næringsdrikkene og CellRESET kuren. Jeg har fått ny forståelse for hvor ekstremt mye næring vi trenger for å holde kroppen i balanse. Dette ønsker jeg å formidle videre til andre som vil høre på.

Trøndelag

Jannicke Hegge og Kirsti Hegge, OptimerDinHelse Trøndelag

Anders Liaklevsvei 9, TRONDHEIM

(+47) 485 02 736

kirstihegge@gmail.com

Facebook

NÆRINGSGULLET har gitt oss et nytt liv! Vi hadde begge lite overskudd og slet med å sove. Vi trodde ikke det fantes et næringskonsept som kunne få bukt på alle plagene våre! Vi er som mange andre overveldet over resultatene og hvordan vi klarer å holde oss i balanse, samtidig som vi kan kose oss. Vi håper flere åpner opp øynene for akkurat dette! Se vår video her. 

Oslo - Østlandet 

OptimerDinHelse, Team Oslo

(+47) 928 24 583

nygaardannemarit@gmail.com

Hei. Mitt navn er Anne Marit. Jeg er opprinnelig nordfra, men har bodd mesteparten av mitt voksne liv i Oslo. Jeg er 50 år, mamma til tre. I mange år har jeg strevd med diffuse helseplager som søvnproblemer, smerter, lite energi, fatigue osv. Jeg har i like mange år jaktet etter "noe" som kunne fungere for meg. Aldri har tanken slått meg "å gi opp". Næringsproduktene fikk kroppe min i gang igjen, og CellRESET-dietten fikk meg til toppen. Min historie og jakten på mer balanse.

Trømsø 

May Kristin, Mal Coaching

Tromsø

(+47)  909 15 127 

kontakt@maykristinlockert.no

Jeg har hjulpet 100vis av mennesker med å gå ned i vekt og endre livsstil. Jeg tror på en helhetlig tilnærming for et varig resultat. Jeg jobbet tidligere som helsekonsulent på et vektsenter og har lang erfaring innen for temaet helhetlig helse. Jeg har også personlig erfaring som jojo-slanker og vet hvor frustrerende det er. Da jeg selv knakk koden gikk jeg ned 30 kilo - og jeg har klart å holde meg der.  Jeg vet hva som skal til og hvordan du skal klare å gjennomføre CellRESET med varige resultater. 

Fredrikstad - Østfold

Bente Nygård, Moveon Coaching

Sellebakk, Fredrikstad

(+47) 959 179 24

moveon.coaching@icloud.com

Hei. Bente her. Jeg er 60 år, bor i Fredrikstad, har tre voksne døtre, er utdannet NLP coach - og har lang livserfaring som kommer godt med i oppfølgingen. Jeg dedikerer energien og gløden jeg har i livet sitt nå til å hjelpe andre til bedre helse! Etter fylte 50 slet jeg - som så mange andre kvinner - med dårlig søvn og indre uro. Les min historie her. 

Bestill CellRESET her