CellRESET Original - den naturlige måde at forbedre sundhed.

Alle vil føle sig sunde og energiske. Men virker det i praksis? Aldrig har verdens befolkning været sygere og mere overvægtig end vi er nu. Mange af dem, der kontakter os, har lidt eller ingen energi, dårlig fordøjelse og kæmper for at tabe sig - og de ved ikke, hvad de skal gøre med det. I årevis har vi ledt efter et let-at-følge nærings koncept, der smager godt og dækker vores daglige behov for vitaminer, mineraler, probiotika og enzymer. Og frem for alt ønskede vi en løsning, der giver os resultater som varer.

Innovativ ernæringskoncept, der giver mere energi, styrket tarmflora og immunsystem. 

Disse patenterede kosttilskud giver dig alle de vitaminer, mineraler, probiotika og enzymer, du har brug for - hver dag. Tilskudene indeholder et ernæringstransportsystem, der bærer ca. 100% af den naturlige og biotilgængelige ernæring til dine celler. Produkterne har modtaget god feedback fra tusindvis af brugere fra hele verden, herunder topsportere i alle sportsgrene, fra fodbold til cykling og skiløb. Alle produkter er vandopløselige, og kroppen absorberer kun, hvad den har brug for, når den har brug for det. Ernæringsdrikkerne er den perfekte tilsætning til sunde fødevarer og giver dig gode resultater hurtigt. - Mere energi, bedre og dybere søvn, stærkere immundefekt og også holde blodsukkeret stabilt.

CellRESET - et unikt livsstilsprogram basert på ren mat og næringsdrikker

Helsedietten CellRESET er et komplett livsstilsprogram. Første fase varer i 28 dager. Dietten er basert på naturlig mat og et unikt næringskonsept som hjelper kroppen tilbake i balanse. Tusenvis av mennesker har fullført dietten, alltid med samme resultat:  

  • Et bedre og sunnere liv
  • Mer energi
  • Økt fobrenning
  • Raskere resitusjon
  • Boost for metabolismen
  • Styrket immunforsvar
  • Bedre prestasjoner i idrett

CellRESET gir kroppen din verktøyene den trenger for å holde seg sunn også på lang sikt. Husk at kroppen din ikke kan erstattes. Ta vare på den og gi den en ny sjanse! 

Les hva noen av kundene våre sier  

Liv Håker, 62 år, Naturterapeut, Oslo 

CellRESET er fantastisk fordi det er en diett som ikke bare gir bedre forbrenning, men du får en «nøkkel» du kan ta med deg videre i livet! Den er godt å vite at etter 28 dager er det rom for å kose seg i helgene med god mat og drikke. Næringsdrikkene er unike ved at de er patentert og går rett til cellene etter få minutter med 99 % opptak, kontra vanlige piller max 40 %.


Bente Nygård, 60 år, Coach, Fredrikstad.

Jeg har brukt næringsdrikkene i over ett år nå og det har virkelig gitt resultater! Kroppen min restituerer merkbart mye bedre. Søvn ble et stort problem for meg etter fylte femti. Nå våkner jeg uthvilt hver eneste dag. Utrolig deilig! Og best av alt - jeg har fått mye mer energi!

Oddbjørg Taraldsen, 50 år, Trøgstad

Jeg er faktisk stolt av meg selv! Det har vært en fantastisk opplevelse å snu om på kosten og se hvordan kroppen responderer positivt på ren mat og næringsdrikker. God stemning i gruppa og veilederne var tett på hele tiden for oss som trengte det. Jeg er takknemlig og har trua på at resultatene skal vare denne gangen.

Lasse Andrè Skaare, idrettsutøver og alpinist, Lillehammer

Lasse har lenge jaktet etter et næringskonsept som smaker godt og gir all næringen han trenger for å holde prestasjonsnivået oppe! Med flere treningsøkter om dagen og hyppige konkurranser om vinteren trenger kroppen mye næring for å unngå skader og sykdom. Alle næringsdrikkene står på Kölners liste og er trygge for idrettsutøvere, noe Lasse er spesielt opptatt av.

Heidi Kristoffersen, Sortland

Jeg har en nokså travel hverdag og noe måtte gjøres. Men hva? Min beste venninne hjalp meg i gang. Først med næringsdrikkene. Så med CellRESET. Jeg som trodde jeg spiste sunt og riktig! Jeg har lært masse. Jeg opplever en jevnere energi, bedre søvn og mye mindre plager. Jeg føler meg glad innvendig. Takk for muligheten! 

Torild Sareussen, frisør, Lødingen

35 år i frisøryrket satte sine spor på kroppe min. Jeg tenkte faktisk at det var sånn det skulle være. Sånn er det bli eldre, liksom. Så ble jeg ved en tilfeldighet introdusert for det som skulle bli en ny giv for meg! Etter kort tid merket jeg endring. Nå har jeg en "verktøykasse" som jeg bruker aktivt hver eneste dag. Jeg spiser renere og sunnere og har næringsdrikkene som sikrer at jeg får i meg optimalt med næring hver dag.

Bestill næringsdrikker og/eller CellRESET her