Her kan du bestille CellRESET Helsekur hos team Østfold

Ønsker du en 1-til-1-samtale med meg før du går i gang eller underveis så får du selvsagt det! Jeg hjelper deg gjerne!
Ønsker du en 1-til-1-samtale med meg før du går i gang eller underveis så får du selvsagt det! Jeg hjelper deg gjerne!

For å komme i gang med 28 dagersdietten CellRESET må du registrere deg som kunde hos oss (10% rabatt) eller som fordelskunde/teampartner (30% rabatt). Som fordelskunde betaler du 1662,- for startpakken. Deretter betaler du kr 885,- per måned som trekkes fra kort/avtalegiro èn gang per mnd til du sier opp (minimum 3 måneder).

Fyll ut skjema nederst på siden. Du kan også ringe oss på mobil 95917924 eller sende en epost til moveon.coaching@icloud.com

Hilsen Bente, Moveon Coaching, Fredrikstad

NB! CellRESET-dietten går over to faser. Fase èn går over 28 dager. Fase to går over de neste tre månedene og kalles "vedlikeholdsfase". Begge fasene er like viktige. Når du bestiller mottar du en tremånederspakke med produkter du trenger i fase èn og et stykke ut i fase to. Etter tre måneder mottar du ny tremånederspakke, så fremt du ikke avslutter. Vi anbefaler bruk av næringsproduktene gjennom hele fase èn og to av dietten for å oppnå optimal effekt. Mange fortsetter med næringsdrikkene i årevis for å bevare de gode resultatene.

Så fort du har fått bestilt det du trenger mottar du kostholdsplan, ukeplaner og oppskriftshefte fra oss - helt gratis. I tillegg får du gratis veiledning for hvordan du kommer i gang! Du er også hjertelig velkommen til vår lukkede gruppe på Facebook! Her finner du masse tips, råd og videoer å få fra både oss og andre som gjennomfører CellRESET-dietten. Vi har også gratis medlemssider på nett for deg som vil ta dietten på egenhånd!

Gled deg! Vi gleder oss til å guide deg gjennom dietten!

NB! Du har 30 dagers full returrett på startpakken dersom du ombestemmer deg eller dette ikke fungerer for deg. 

JA - jeg ønsker mer informasjon/komme i gang!


Kontaktinformasjon Moveon Coaching og Bente Nygård 

Moveon Coaching, 

Sellebakk, Fredrikstad

(+47) 95 917 924

moveon.coaching@icloud.com

Hei. Mitt navn er Bente Nygård. Jeg bor i Fredrikstad. Jeg er utdannet coach. Jeg gir deg rådene du trenger for å komme i gang med FitLine næringsdrikker - og sørger for at du får en god start og optimale resultater. Dersom du ønsker å gjennomføre CellRESET Helsekur så hjelper jeg deg også gjerne personlig gjennom kuren. LYKKE TIL.